Algemene voorwaarden

 

Disclaimer


De belangerijkste voorwaarden:
  • Bij daghuur wordt de fiets dezelfde dag teruggebracht.
  • Eigen risico bij diefstal bedraagt €750,- en bij elektrische fietsen bedraagt de eigen risico €1250,-
  • Eigen risico bij schade bedraagt max. €150,- en bij elektrsche fietsen bedraagt de eigen risico max. €300,-
  • Fietsen terugbrengen na sluitingstijd, alleen in overleg.

 

Inhoud van de website

Aan de inhoud van deze website kunnen geen rechten worden ontleend. Bike Totaal Bloemendal spant zich in om de informatie op deze site zo volledig en nauwkeurig mogelijk te laten zijn, maar geeft hiervoor geen garanties.

Tussentijdse wijzigingen in prijzen, specificaties en uitvoeringen van de vermelde artikelen voorbehouden. Alle vermelde prijzen zijn adviesprijzen in euro's, inclusief BTW en exclusief eventuele afleveringskosten en milieuheffingskosten bij o.a. e-bike accu's. Aanbiedingen zijn niet geldig in combinatie met andere acties en bij reeds bestelde producten

Bike Totaal Bloemendal behoudt zich het recht voor om eventuele wijzigingen, met inbegrip van de tekst van deze Disclaimer, met onmiddellijke ingang en zonder enige kennisgeving door te voeren.

Vrijwaring aansprakelijkheid

Bike Totaal Bloemendal is niet aansprakelijk voor schade ontstaan uit het bezoeken van deze site of uit het afgaan van informatie die op deze site wordt verstrekt. Bike Totaal Bloemendal aanvaardt geen enkele verantwoordelijkheid of aansprakelijkheid met betrekking tot de inhoud, het gebruik of de beschikbaarheid van internetsites waar naar doorverwezen wordt.

Bike Totaal Bloemendal is niet aansprakelijk voor het niet-beschikbaar zijn van deze site als gevolg van een storing.

BOVAG voorwaarden

U kunt Hier de BOVAG voorwaarden downloaden.

Copyright

De inhoud van deze website is bedoeld voor persoonlijk, niet-commercieel gebruik. Niets van deze site mag, zonder uitdrukkelijke toestemming vooraf, worden gebruikt door derden. Elke vorm van herpublicatie van (een deel van) de inhoud van deze site zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van Bike Totaal Bloemendal is nadrukkelijk verboden. Alle rechten (waaronder auteursrechten, domeinnamen, merkrechten en andere intellectuele eigendomsrechten) op de inhoud van deze internetsite berusten bij Bike Totaal Bloemendal, voorzover deze rechten niet berusten bij derden van wie materiaal beschikbaar is gesteld.


Terug
Deel het met uw vrienden!

Openingstijden

Maandag:  Gesloten
Dinsdag:  08.30 - 18.00 uur
Woensdag:  08.30 - 18.00 uur
Donderdag:  08.30 - 21.00 uur
Vrijdag:  08.30 - 18.00 uur
Zaterdag:  09.00 - 17.00 uur
Zondag:  Gesloten
 
Bij het huren van fietsen op feestdagen en gesloten dagen kunt u het beste van te voren bellen.


Contactgegevens

Facebook